Βασίλης Καρράς: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός του αφιέρωσε τη χθεσινή του εμφάνιση – «Ήταν επιρροή για μένα»

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει από το απόγευμα της Κυριακής 24/12 ο θάνατος του Βασίλη Καρρά. (διάβασε εδώ πότε και που θα γίνει η κηδεία του)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έδινε τη δική του μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, τελικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, καθώς νοσούσε από κορονοϊό. (δες εδώ ποιο ήταν το μοναδικό τραγούδι που δεν ερμήνευε ποτέ στα live του)

Οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσα από αναρτήσεις τους θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν ενώ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής του εμφάνισης θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αναφορά στον Βασίλη Καρρά. (διάβασε εδώ ποιες ήταν οι δυο γυναίκες της ζωής του που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του)

«Να’ ναι καλά εκεί που είναι. Θα λείψει από όλη την Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος. Τα τραγούδια του ήταν επιρροή και για μένα αλλά και για όλη την Ελλάδα» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που στη συνέχεια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά.

 

@thimiosdavidoff @Argiros Konstantinos OFFICIAL #argiros #argiros_konstantinos #argyros #kostantinosargiros #karras_vasilis #vasiliskarras ♬ πρωτότυπος ήχος – Thimios davidoff

Read More

And More