Βασίλης Καρράς: Ο κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη μετά τον θάνατό του

Ο Βασίλης Καρράς μετά τη γενναία μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Παραμονή Χριστουγέννων και η είδηση για τον θάνατο του τραγουδιστή βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος τον αποχαιρετά με φωτογραφίες στα social media.

Λίγα λεπτά μετά την είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ανάρτηση, καθώς ο τραγουδιστής, εκτός από καλός του φίλος ήταν και κουμπάρος του.

«Η σημερινή μέρα, παραμονή των Χριστουγέννων έμελλε να είναι μια από τις θλιβερές στη ζωή μου. Έφυγε από κοντά μας, μετά τη γενναία μάχη που έδωσε, ο Βασίλης Καρράς. Φίλος αδελφικός, κουμπάρος, συνεργάτης.

Αγαπημένος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, αφού εκτός από τη μεγάλη του καλλιτεχνική οντότητα υπήρξε ένα σπουδαίος άνθρωπος. Τα λόγια για τον Βασίλαρο, όπως οι θαυμαστές του τον αποκαλούσαν, είναι φτωχά και λίγα. Ολοι μας σήμερα χάνουμε από κάτι. Σε λίγη ώρα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στην οικογένειά του, τη γυναίκα και την κόρη του, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος τους», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος για την απώλεια του Βασίλη Καρρά. 

Read More

And More