Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία με τη μητέρα του από το παρελθόν και το συγκινητικό μήνυμα

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας και τα social media έχουν γεμίσει με όμορφες ευχές για ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής μας! Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και εκείνος στην πολυαγαπημένη του μητέρα, με αφορμή την ξεχωριστή αυτή γιορτή.

Ο γνωστός πολιτικός, ο οποίος πριν πέντε μήνες περίπου απέκτησε το πρώτο του παιδί με την Τζένη Μπαλατσινού, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν με την μητέρα του Μαρία Βουτσινού Κικίλια για να της ευχηθεί “Χρόνια Πολλά” από καρδιάς!

“Μανούλα μου! Χρόνια πολλά σε όλες τις ηρωίδες του κόσμου” σχολίασε στη λεζάντα ο Βασίλης Κικίλιας.

«Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας αποτελεί αφορμή για να εκφράσουμε τον σεβασμό, την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας στο ιερό πρόσωπο της μάνας. Είναι η γιορτή της ζωής, της προσφοράς και της ανιδιοτελούς αγάπης. Φέτος, στη χώρα μας, γιορτάζουμε την ίδια ημέρα και την Παγκόσμια Ημέρα της Μαίας. Ο ρόλος των μαιών μας είναι καθοριστικός και το έργο τους ανεκτίμητο στον ερχομό κάθε καινούργιας ζωής.

Οι μαίες, όμως, δεν προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες τους μόνο στον τοκετό. Η συμβολή τους σε θέματα αγωγής υγείας, στην αναπαραγωγική, μητρική, νεογνική, την παιδική αλλά και την ενήλικη ζωή, είναι πολύτιμη. Γι’ αυτό στον σχεδιασμό μας για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οι μαίες μας θα έχουν σημαντικό και αναβαθμισμένο ρόλο. Τις ευχαριστώ πολύ και εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες» ήταν η δήλωση του Υπουργού Υγείας για τη φετινή Γιορτή της Μητέρας.

Read More

And More