Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Αυτή είναι η μπομπονιέρα από την βάπτιση του γιου τους

Ιδιαίτερη στιγμή για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι βάπτισε τον γιο του στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο.

Ο μικρός τους πήρε το όνομα, Παναγιώτης – Αντώνιος υπό την παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων. Οι νονοί του Κικίλια junior ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Δες ακόμα: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους στην Πάτμο

Στόχος του ζευγαριού ήταν να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.  Για τον λόγο αυτό εξάλλου, η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την βάπτιση του γιου της, αρκετές ώρες μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου της η οποία έγινε το Σάββατο 10 Ιουλίου.

Μέσω instagram επίσης κυκλοφόρησε και σχετικό στιγμιότυπο με την μπομπονιέρα του  Παναγιώτη – Αντώνιου. Πρόκειται για ένα κουτί το οποίο στη μέση έχει έναν ιππόκαμπος, ενώ στην επιγραφή αναφέρεται το όνομα του μικρού μαζί με την ημερομηνία της βάπτισής του..

Read More

And More