Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Επίσημη έξοδος στο Παλλάς για τη συναυλία της Carla Bruni! [pics]

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Επίσημη έξοδος στο Παλλάς για τη συναυλία της Carla Bruni! [pics] | tlife.gr

Είναι full in love και αυτό φαίνεται. Ο βουλευτής και πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πια αχώριστοι και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, οι κοινές επίσημες έξοδοι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Από το καλοκαίρι που κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, από τις διακοπές τους στην Πάτμο τα media δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί τους ανυπομονώντας για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους. Κάτι που δεν άργησε να γίνει! Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε γάμο στη Θεσσαλονίκη (δες εδώ), ενώ τώρα οι δυο τους έδωσαν το “παρών” στην πρώτη μεγάλη συναυλία της Carla Bruni στην Ελλάδα.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του Nicolas Sarkozy παρουσίασε την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της «French Touch», το βράδυ της Δευτέρας στο Παλλάς και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά ο Βασίλης Κικίλιας με την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη, μάλιστα, εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της και το υπέροχο στυλ της. Ενώ, ο Βασίλης Κικίλιας δεν έφυγε λεπτό από κοντά της…

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

READ more