Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι τους

Από χθες κυκλοφόρησε η είδηση πως έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Μάλιστα ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε στην ελληνική αστυνομία για την αλλαγή διεύθυνσης διαμονής του. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι από το κέντρο της Αθήνας, που είχε μετακομίσει πρόσφατα μαζί με την Τζένη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, ο λόγος που ήρθε ο χωρισμός ήταν τα διαφορετικά “θέλω” τους. Ο γνωστός πολιτικός, ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του με την Τζένη και ν’ αποκτήσουν ένα παιδί, ενώ φαίνεται πως η ίδια δεν ήταν προς αυτή την κατεύθυνση… Το θέμα το είχαν συζητήσει από την αρχή της σχέσης τους, με την πιθανότητα η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας να είχε αφήσει ένα “παραθυράκι” ανοιχτό για ένα μωρό, όμως στην πορεία φαίνεται πως άλλαξαν τα πράγματα.

Έτσι ήρθε ο χωρισμός, αλλά σύμφωνα με την εκπομπή, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Ο καιρός θα δείξει αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης…

 

Read More

And More