Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Πότε ήρθαν ξανά κοντά! Το παρασκήνιο της απόφασης για τον γάμο

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Πότε ήρθαν ξανά κοντά! Το παρασκήνιο της απόφασης για τον γάμο | tlife.gr

Ένας γάμος που ξάφνιασε τους πάντες. Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύονται και η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σήμερα στην Καθημερινήμ ξαφνιάζοντας τους πάντες!

Όλοι είχαμε μείνει στα δημοσιεύεματα του χωρισμού του ζευγαριού τον Απρίλιο του 2017.Ωστόσο όπως φαίνεται από τον επικείμενο γάμο οποίος θα γίνει τον Ιούνιο σε εκκλησία της Αθήνας, οι δυο τους πήραν την απόφαση όχι μόνο να είναι μαζί αλλά και να επισημοποιήσουν τη σχέση του με την ευλογία του Θεού.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Newsit με πληροφορίες από το περιβάλλον του γνωστού πολιτικού, ο  βουλευτής της ΝΔ και η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα χωριστά. Πριν από μερικούς μήνες, όμως, συναντήθηκαν ξανά. Τα αισθήματά τους δεν είχαν χαθεί και η επανασύνδεση ήταν μια μάλλον φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ήξεραν, όπως αποκαλύπτεται, ότι πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί, το επόμενο βήμα στη σχέση τους, θα έπρεπε να είναι το «κάτι παραπάνω». «Αλλιώς, δεν υπήρχε λόγος να είναι μαζί», λένε οι ίδιοι άνθρωποι.

Έτσι, πριν από μερικές μέρες, Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού πήραν τη μεγάλη απόφαση. Την απόφαση να παντρευτούν. Και δεν έχασαν χρόνο.

Διάβασε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου»

READ more