Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη: Βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους στην Τήνο! [pic]

Λίγο πριν ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη ταξίδεψαν στην όμορφη Τήνο για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Την τελευταία μέρα του Αυγούστου, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να βαφτίσει τον δεύτερο γιο του και επέλεξε το όμορφο αυτό κυκλαδίτικο νησί για να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Ο μικρούλης πήρε το όνομα Αντώνης και νονός του ήταν ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής στενός συνεργάτης του Βασίλη, Νίκος Μακρόπουλος. Το “παρών” στην βάφτιση του Λιάτσου Junior έδωσαν οι συγγενείς του ζευγαριού και στενοί φίλοι τους, με τους οποίους θέλησαν να μοιραστούν αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Χαμηλών τόνων, τόσο ο Βασίλης Λιάτσος, όσο και η Ελένη Καρποντίνη, κατάφεραν να κρατήσουν “μυστική” την ημερομηνία, αλλά και την τοποθεσία της τελετής. Την αποκάλυψη, ωστόσο, έκανε ο ευτυχής μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε μετά το πέρας της βάφτισης, μαζί με την γυναίκα της ζωής του, τον νεοφώτιστο μπόμπιρα, τον κουμπάρο του πλέον, Νίκο Μακρόπουλο, και την σύντροφό του, Γιούλη Τάσσου. Στη λεζάντα που την συνόδευε αρκέστηκε να γράψει μόνο το όνομα του γιου του.

Να σας ζήσει Βασίλη και Ελένη!

Read More

And More