Βασίλης Λιάτσος – Έλενη Καρποντίνη: Βαπτίζουν τον γιο τους στην Τήνο!

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού τα πράγματα στην ζωή τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο ερχομός του δεύτερου γιου τους τον περασμένο Ιούνιο ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειάς τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί η φασαρία στο σπίτι να είναι μεγάλη, με τα γέλια και τα κλάματα των παιδιών να εναλλάσσονται συνεχώς, όμως τόσο ο ραδιοφωνικός παραγωγός όσο και η δημοσιογράφος είναι ευγνώμων για όλα αυτά που τους συμβαίνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real” αυτή την περίοδο η οικογένεια Λιάτσου βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού σχεδιάζει την βάπτιση του δεύτερου γιου της, που θα γίνει σε λίγο καιρό στην όμορφη Τήνο. Η συγκεκριμένη τοποθεσία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η γλυκιά μανούλα είχε πει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ότι αν πάνε όλα καλά με τις επιπλοκές, η βάπτιση θα γίνει στην Παναγία της Τήνου.

Την διακόσμηση που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ελένη θα κινηθεί σε μίνιμαλ ύφος με λιτές και διακριτικές λεπτομέρειες, ενώ οι καλεσμένοι αναμένεται να είναι ελάχιστοι. Νονός του μικρού Αντώνη, όπως θα ονομαστεί, θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος του ζευγαριού, Νίκος Μακρόπουλος.

Η πιο όμορφη οικογενειακή αγκαλιά!

Read More

And More