Βασίλης Λυριτζής: Μετά τον ΣΚΑΙ, αυτό είναι το νέο του δημοσιογραφικό βήμα!

Μπορεί αυτό το Σεπτέμβρη να μην μας κλείνει ραντεβού και πάλι μέσα από τον ΣΚΑΙ, μπορεί αυτό το Σεπτέμβρη να μην ετοιμάζεται μαζί Δημήτρη Οικονόμου να μας πει την πρώτη “καλημέρα” της νέας τηλεοπτικής σεζόν ,όμως, ο Βασίλης Λυριτζής εξακολουθεί να παραμένει στις επάλξεις της ενημέρωσης.

Τι κι αν η πολύχρονη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου τελείωσε πριν από περίπου δύο μήνες; Εννοείται πως ο γνωστός δημοσιογράφος όλο αυτό το καιρό ετοίμαζε το επόμενο βήμα του στο χώρο, μιας και εννοείται πως η ανάγκη του αυτή για να γυρίσει επαγγελματική σελίδα, δεν σημαίνει πως βάζει και… τελεία στη δημοσιογραφική του πορεία.

‘Ετσι, ο Βασίλης Λυριτζής είναι πανέτοιμος να δώσει και πάλι την μάχη της ενημέρωσης και μάλιστα ήδη έχει βρει την νέα του επαγγελματική στέγη. Και η στέγη αυτή δεν είναι άλλη από τον “Real Fm”. Με άλλα λόγια ο γνωστός δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικού του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού και ιδού και η ανακοίνωση που έφτασε στα χέρια μου:

“…Ο Real Fm 97,8 ενισχύει το πρόγραμμά του και εντάσσει στο δυναμικό του σταθμού τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Λυριτζή.

Έγκυρος, δυναμικός, αντισυμβατικός και με αιχμηρή άποψη ο έμπειρος δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής θα βρίσκεται στα μικρόφωνα του Real Fm 97,8 και θα σχολιάζει την επικαιρότητα, τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της ημέρας.
Μείνετε συντονισμένοι στον Real Fm 97,8, το αληθινό ραδιόφωνο…”

Read More

And More