Βασίλης Μιχαήλ: Ο πρώην σύντροφος της Josephine θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Mr Jumbo, Απόστολος Βακάκης, αφού η κόρη του, Χριστίνα, και σύντροφός της και γνωστός εφοπλιστής, Βασίλης Μιχαήλ, Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Χριστίνα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και στα μέσα του καλοκαιριού θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της.

Το λαμπερό ζευγάρι προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γεννηθεί το πρώτο τους παιδί. Η σχέση του ζευγαριού κρατάει πολλά χρόνια με πολλά on και ff, όμως όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός.

Ο Βασίλης Μιχαήλ στο πλευρό της Χριστίνας βρήκε την ιδανική γυναίκα που θα γίνει μητέρα των παιδιών του, ενώ εκείνη από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα του και το δυναμικό του χαρακτήρα. Το ζευγάρι που κοσμικές εμφανίσεις και προτιμά να περνάει την προσωπικές του στιγμές μακριά τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Βασίλης Μιχαήλ έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Josephine Wendel. Μετά από 2,5 χρόνια σχέσης όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τον εφοπλιστή να γυρίζει στην παλιά του αγάπη και μέλλουσα μητέρα του παιδιού του. Ο Βασίλης και η Χριστίνα υπήρξαν ζευγάρι από το 2012 και χώρισαν το 2014, ενώ μετά την επανασύνδεσή τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να υποδεχτεί με το καλό το μωράκι του!

Read More

And More