Βασίλης Μίχας: Αποκαλύπτει τις κακές συνήθειες που έχει και την αλήθεια για την προσωπική του ζωή!

Ο Βασίλης Μίχας στήθηκε φέτος στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από την συμμετοχή του στην “Επιστροφή“. Υποδύεται τον Παύλο και κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο με το ταλέντο του στην υποκριτική, όσο και με την εμφάνισή του. Ο νεαρός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για τη ζωή του όταν σβήνουν τα φώτα της κάμερας. Αναφέρθηκε στις… κακές συνήθειες που έχει, τον έρωτα και την προσωπική του ζωή αυτό το διάστημα.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ποια ήταν η τελευταία φορά που επέστρεψες σε κάποια κακιά συνήθεια;
Επιστρέφω συχνά σε κακές συνήθειες. Υποκύπτω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στα σουβλάκια και τα παγωτά. Έχω ραντεβού με αυτές τις «κακές» μου συνήθειες και επιστρέφω με μεγάλη χαρά.

Στα προσωπικά σου, συνηθίζεις να γυρίζεις πίσω σε σχέσεις από το παρελθόν;
Δεν επιστρέφω σε καταστάσεις και σχέσεις που έχω αφήσει πίσω μου. Για να κλείσω έναν κύκλο σημαίνει ότι έχει τελειώσει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει τύχει να επιστρέψω κάπου.

Τι είναι για σένα ο έρωτας;
Το να είσαι με κάποιον άνθρωπο τόσο φυσικά, που να μην θυμάσαι πώς και γιατί είστε έτσι.

Έχεις ερωτευτεί ποτέ;
Έχω ερωτευτεί, αλλά ξέρω πως ο έρωτας είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Μπορεί στη συνέχεια της ζωής μου να μου συμβεί κάτι αναπάντεχο και να πω: «Δεν είχα ξαναερωτευτεί έτσι».

Είσαι μόνος αυτό το διάστημα;
Καθόλου μόνος. Μόνο το συνεργείο των τεχνικών στο γύρισμα είναι πάνω από δέκα άτομα και είμαστε μαζί περισσότερες από δέκα ώρες την ημέρα! (γέλια)

Read More

And More