Βασίλης Μίχας: Η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί και οι εξαντλητικές δίαιτες που έχει κάνει για χάρη του modeling!

Ο 26χρονος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», Βασίλης Μίχας, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town της Κύπρου και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιάννη Χατηγεωργίου για τις εξαντλητικές δίαιτες που έχει κάνει για χάρη του modeling, την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, τα “πικάντικα” μηνύματα που λαμβάνει στα social media από θαυμάστριές τους, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πολλά μοντέλα αντιμετωπίζουν διάφορα «θέματα» στην πορεία τους – ιδιαίτερα όσα έκαναν και κάνουν «πρωταθλητισμό», όπως εσύ. Νούμερο ένα: Εξαντλητικές δίαιτες…

Ωχ… Λοιπόν, το πιο άσχημο για μένα ήταν όταν μπήκα στη λογική, πριν πάω σε ένα fashion week στο Παρίσι, να χάσω πολλά κιλά, γιατί έτσι θέλουν τα μοντέλα εκεί. Είχα φτάσει 70 κιλά με ύψος 1.88 και έμοιαζα άρρωστος. Ζούσα με ελάχιστο φαγητό, πολύ γυμναστική και δεν είχα καθόλου ενέργεια. Ήταν πολύ λάθος αυτό που έκανα και δεν θα το ξανάκανα – ούτε θα ήθελα να το κάνει κάποιος, για κανένα λόγο! Είναι μια μάταιη και ακραία ταλαιπωρία που, στο τέλος, δεν είσαι «λεπτός», αλλά ένας άρρωστος άνθρωπος σε λάθος σκελετό.

Σεξουαλικές παρενοχλήσεις…

Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά, όπως αρκετά μοντέλα φαντάζομαι. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, αν και με ενόχλησε, και έβαλα τα όρια ώστε να σταματήσει αμέσως αυτή η συμπεριφορά…

Πόσα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου λαμβάνεις κάθε μέρα στο Instagram σου; Δεν θέλω σεμνοτυφίες…

(Γελάει). Ok! Έχω δεχτεί αρκετά. Νομίζω πως πλέον ο κόσμος έχει μια άνεση στο να στέλνει προκλητικές φωτογραφίες και να γράφει σεξουαλικά μηνύματα. Εντάξει, πλάκα έχει, εγώ τα αντιμετωπίζω με χιούμορ.

Η σχέση σου δεν ζηλεύει από όλα αυτά;

Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι είμαι ένας πιστός άνθρωπος σε όλες μου τις σχέσεις: Φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, παντού.

Sorry για την αδιακρισία, αλλά ακόμη κι όταν είσαι σε σχέση, προτιμάς να κοιμάσαι μόνος ή αγκαλίτσα;

Μόνος. Γιατί με τις αγκαλιές πιάνομαι.

Με μποξεράκι ή γυμνός;

Τον τελευταίο καιρό, από την κούραση, πολλές φορές και με τα ρούχα (γελάει).

Ρομαντικός τύπος ή όπως προκύψει, ανάλογα με την περίπτωση;

Ανάλογα την περίπτωση. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο που ακολουθώ πάντα.

Read More

And More