Βασίλης Μπισμπίκης: Αποχώρησε εκνευρισμένος από τα Κορφιάτικα Βραβεία – Η απουσία της Μαρίας Κίτσου – Τι συνέβη; (βίντεο)

Μια μεγάλη παρεξήγηση έγινε χθες στη διοργάνωση των Κορφιάτικων βραβείων που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η απουσία της Μαρίας Κίτσου προκάλεσε την αντίδραση του διοργανωτή και εκεί ξεκίνησαν όλα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έγιναν τα εξής: Ανακοινώθηκε το βραβείο της Μαρίας Κίτσου, που πήρε βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” αλλά  δεν ήταν εκεί η ηθοποιός λόγω υποχρεώσεων  και τότε ο διοργανωτής κ. Δημήτρης Μουζακίτης  είπε ότι αποσύρει το βραβείο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως, ακούγοντας ότι αποσύρεται το βραβείο της Μαρίας,  αποχώρησε ενοχλημένος και μάλιστα δεν ήταν εκεί να πάρει το δικό του βραβείο, που ανακοινώθηκε λίγο αργότερα  το οποίο τελικά παρέλαβε ο Λεωνίδας Κακούρης. Πάντως ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης δικαιολόγησε την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη, λέγοντας πως έφυγε γιατί του έτυχε κάτι… Πυροσβεστικά λειτούργησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος καθόταν στις θέσεις και όταν ο κ. Μουζακίτης είπε ότι αποσύρεται το βραβείο της Μαρίας Κίτσου εκείνος φώναξε να μην αποσυρθεί κανένα βραβείο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης που πήρε το βραβείο Α Αντρικής ερμηνείας πρόζας “Μάνος Κατράκης” για τον Κάτω Παρθενώνα του Minas Vintiadis.

Το βραβείο τελικά της Μαρίας Κίτσου το παρέλαβε ο  Μάνος Καρατζογιάννης.

Το θέμα έπαιξε στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να δίνει το ρεπορτάζ. Δες το βίντεο

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More