Βασίλης Μπισμπίκης: Για ποιον λόγο ο “Βόσκαρης” από τις Άγριες Μέλισσες δεν αγαπά τα Χριστούγεννα;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα αποκαλύπτει ποια είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει στη ζωή του. Βέβαια, ο τηλεοπτικός “Μάνος Βόσκαρης” της σειράς Άγριες Μέλισσες δεν διστάζει να δηλώσει πως δεν είναι λάτρης της συγκεκριμένης γιορτής και πως προτιμά το… Πάσχα. 

“Η αλήθεια είναι ότι δεν αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα. Δεν μου αρέσει το ότι με επιδέξιο τρόπο παρουσιάζεται πώς υπό όλες τις συνθήκες θα πρέπει να είμαστε καλά τη δεδομένη περίοδο. Θεωρώ ότι είναι μέρος του εμπορίου τους όλη αυτή η δήθεν χαρά και ευτυχία. Για να είμαι ειλικρινής μου φέρνει μελαγχολία αυτή η προσποιητή ευθυμία τους. Με συγκινεί περισσότερο η μυσταγωγία του Πάσχα. Η γιορτή των Χριστουγέννων άλλαξε ρώτα στη ζωή μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου, Μιχάλης. 

Είναι πια πιο όμορφες, ευχάριστες και ωραίες αυτές οι ημέρες, εξαιτίας της λατρείας του μικρού για τη γιορτή. Θυμάμαι ακόμη με τρυφερότητα τον ενθουσιασμό του, όταν στολίσαμε πρώτη φορά μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν περίπου τριών ετών. Δεν ξεχνώ την ανυπομονησία με την οποία περίμενε τον ερχομό του Άη Βασίλη. Η χρυσόσκονη των Χριστουγέννων σκέπασε τη ζωή μου, όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Έκτοτε απέκτησε τον δικό της ρόλο στις ημέρες μου”.

Read More

And More