Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για το τέλος του Βόσκαρη από τις Άγριες Μέλισσες

Στην εφημερίδα Realnews και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τα Κορφιάτικα βραβεία επιβεβαιώνοντας της φήμες που τον ήθελα να να έχει γίνει έξαλλος όταν άκουσε ότι απέσυραν το βραβείο που θα έπαιρνε η Μαρία Κίτσου..

«Πράγματι, έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας. Ένιωσα πολύ άσχημα κι έφυγα. Δεν μπορούσα να μείνω μετά από μια τέτοια κίνηση, που τελικά ανακλήθηκε και το βραβείο της το παρέλαβε ο φίλος και συνεργάτης της Μάνος Καρατζογιάννης, όπως και το δικό μου, το οποίο παρέλαβε ο στενός συνεργάτης και φίλος Τάσος Σωτηράκης. Το θεώρησα άδικο γι’ αυτό και αποχώρησα από την τελετή βράβευσης», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Για τις Άγριες Μέλισσες και το τέλος του ήρωά του από τη σειρά, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε: «Δεν βλέπω happy end για Βόσκαρη και Ελένη. Εγώ θα φύγω πριν από το τέλος. Λίγο πριν… Αλλά δεν μπορώ να σου προδώσω τίποτα παραπάνω, όπως καταλαβαίνεις. Κι αυτά που είπα είναι αρκετά».

Read More

And More