Βασίλης Μπισμπίκης: Όλες οι φορές που έγινε viral στα social media για τα μάτια της… Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης λατρεύει την Δέσποινα Βανδή και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι φανατικός θαυμαστής της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια περίπου και δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει γίνει αρκετές φορές viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ηθοποιός δεν χάνει ποτέ καμία εμφάνιση της αγαπημένης του, ωστόσο πάντα υπάρχει κόσμος που τον απαθανατίζει να διασκεδάζει με τον δικό του τρόπο στα live της Δέσποινας Βανδή.

Εμείς μαζέψαμε μερικές από τις πιο… viral στιγμές του ηθοποιού για τα μάτια της Δέσποινας Βανδή…

  • Ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνει με προσήλωση τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok και έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες viral, ένας θαμώνας απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον ηθοποιό να μην παίρνει τα μάτια του από τη Δέσποινα Βανδή, παρακολουθώντας τη να χορεύει και να τραγουδά το Ya HaBiBi.

«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» αναφέρεται σε ένα σχόλιο.

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος – stavroula kalathaki

  • Το φιλί της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη για τα γενέθλιά του

Πριν λίγες εβδομάδες, ο γνωστός ηθοποιός είχε γενέθλια και φυσικά τα πέρασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και ιδιαίτερα στο Tik Tok, η Δέσποινα Βανδή φίλησε τρυφερά τον Βασίλη Μπισμπίκη στο στόμα, αναφέροντας μπροστά στο κοινό: «Έχει γενέθλια το αγόρι μου, σε αγαπάω».

@alexlaz_1 #despoinavandi #vandi #bisbikisvasilis #bisbikis #genethlia #live #fy #fypage #love #singer #star #celebrity #votanikos ♬ πρωτότυπος ήχος – AlexLaz_

 

  • Το πιο viral ζεμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στην Δέσποινα Βανδή

Αναμφισβήτητα δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τη στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στη σκηνή του Έναστρον τον περασμένο Φεβρουάριο και χόρεψε ένα… βαρύ ζεμπέκικο στην Δέσποινα Βανδή.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ προκάλεσε ακόμη και… αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές για τον τρόπο που ο καταξιωμένος ηθοποιός ήθελε να εκφράσει την αγάπη του προς τη σύντροφό του.

 

«Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή» είχε απαντήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του.

  • Όταν η Δέσποινα Βανδή έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της

Ένα αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE και είχε γίνει viral στα social media ήταν όταν η Δέσποινα Βανδή – πάλι στο Έναστρον, όπου εμφανιζόταν με τις Melisses – έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση στον Βασίλη της, με τους θαμώνες να χειροκροτούν και να φωνάζουν ασταμάτητα!

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», είπε η Δέσποινα Βανδή, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να λιώνει με τα λόγια της.

 

  • Ο ξέφρενος χορός του Βασίλη Μπισμπίκη που έκανε ξανά τον γύρο του διαδικτύου

Ο ηθοποιός δεν χάνει κανένα live της Δέσποινας Βανδή, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του προς την αγαπημένη του.

Μάλιστα, πριν έναν χρόνο ο Βασίλης Μπισμπίκης του… έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια του live του Χρήστου Μάστορα και από χρήστη του Tik Tok απαθανατίστηκε να χορεύει ξέφρενα.

 

  • Ο Βασίλης Μπισμπίκης, το τσιγάρο και το… πρόστιμο του Θάνου Πλεύρη

Βέβαια, ο ηθοποιός πριν έναν χρόνο περίπου είχε γίνει viral και για έναν αρνητικό λόγο. Πιο συγκεκριμένα, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες από το Έναστρον, όπου κρατούσε στο χέρι του… ένα τσιγάρο.

Τα συγκεκριμένα… τρυφερά στιγμιότυπα δεν τα είδαν μόνο οι θαυμαστές του ζευγαριού αλλά και ο τότε Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Το σίγουρο είναι πως ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συνεχίζει να διασκεδάζει όπως εκείνος θέλει στις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή, χωρίς να πτοείται για τίποτα!

Read More

And More