Μία κοινή φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή θέλησε να αναρτήσει στα social media ο Βασίλης Μπισμπίκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως σου αποκάλυψε το TLIFE, το ζευγάρι ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού που είναι σήμερα, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης κοινοποίησε στο προσωπικό του προφίλ μια selfie με τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα κι έγραψε: «σε ευχαριστώ αγάπη μου».
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο» στον ΑΝΤ1, η Δέσποινα Βανδή ετοίμασε ένα ρομαντικό ταξίδι στην αγαπημένη τους πόλη για την ιδιαίτερη ημέρα.
Αντίστοιχο post έκανε και η Δέσποινα Βανδή. «Εγώ κι εσύ…από πάντα… Χρόνια πολλά αγάπη μου» έγραψε η τραγουδίστρια.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή
Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE:
Βασίλης Μπισμπίκης – Τα ιδιαίτερα γενέθλια, η πρεμιέρα και το τροχαίο στη Φιλοθέη
Τον τελευταίο μήνα, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο επίκεντρο των media, με αφορμή το τροχαίο στη Φιλοθέη. Ο ηθοποιός, επιστρέφοντας από κρητικό γλέντι με το αυτοκίνητό προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα οχήματα. Λίγες ημέρες αργότερα, κρίθηκε ένοχος με χρηματική ποινή ύψους 7.000 ευρώ.
«Η Δέσποινα με έχει αλλάξει, είμαι πιο ήρεμος από πριν. Είμαι το ίδιο καψούρης και ερωτευμένος! Ξαφνιάζομαι κάθε φορά που βλέπω τη Δέσποινα. Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση μας. Έχουν υπάρξει πολλά ψεύτικα πρωτοσέλιδα. Το θέμα είναι να εξηγείς στους ανθρώπους σου πως όσα διαβάζουν, δεν ισχύουν. Με συγκινούν όσα δηλώνει η Δέσποινα για μένα, είμαστε το φως ο ένας για τον άλλον», είχε πει ο Βασίλης Μπισμπίκης καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
