Βασίλης Μπισμπίκης: Στη Θεσσαλονίκη για χάρη της Δέσποινας Βανδή – Το φιλί στο στόμα και η αφιέρωση

Ταξίδι express στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 28/5 ο Βασίλης Μπισμπίκης για τα… μάτια της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται αυτό το διάστημα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μετά την πρεμιέρα της και σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε και πάλι για λίγο στο πλευρό της, προκειμένου να της δείξει έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του.

Μάλιστα, τα ξημερώματα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα που την απεικονίζουν στη σκηνή να τραγουδάει.

Δες τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης:

Ο Βασίλης είχε δηλώσει για τη Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή του στο Down Town: «Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

Η αφιέρωση και το τρυφερό φιλί στο στόμα

 

Ο ιστότοπος mynews εξασφάλισε βίντεο από την αφιέρωση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως θα ακούσεις, του τραγούδησε το κομμάτι “Γυρισμός” και στο τέλος οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, με το κοινό να τους χειροκροτάει…

Read More

And More