Βασίλης Ντινόπουλος: Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο για τον θάνατο του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου

Σοκ και θρήνος από την είδηση ότι ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλης Ντινόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 ετών. Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του πολιτικού και πρώην δημοσιογράφου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια από τον ίδιο του τον πατέρα.

Το διαδίκτυο έχει «πλημμυρίσει» από σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατο του 33χρονου Βασίλη Δημόπουλου, με τους φίλους και τους γνωστούς του να μη μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή…

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», έγραψε μια φίλη του κάτω από την ανάρτηση για τον θάνατό του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», έγραψε άλλος φίλος του.

 

Μερικά από τα σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου:

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σπούδασε κινηματογράφο στο UCA στην Αγγλία από το 2009-2013. Ο ίδιος μάλιστα είχε συμμετάσχει σαν σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής σε μικρού μήκους ταινίες, διαφημιστικά, μουσικά βίντεο.

O 33χρονος ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων και από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί.

Όταν ήταν 14 ετών ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα σε παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Το χόμπι του ήταν άκρως επικίνδυνο, καθώς ο κίνδυνος και το ρίσκο είναι μεγάλο. Ο Βασίλης Ντινόπουλος μάλιστα,  είχε εξομολογηθεί πως είχε τραυματιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.

Read More

And More