Βασίλης Παλαιολόγος: O ηθοποιός – νοσηλευτής έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και στέλνει το δικό του μήνυμα

Τα πρώτα εμβόλια του κορονοϊού έχουν καταφθάσει στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που εμβολιάζονται. Το πρωί της Τρίτης, ο Βασίλης Παλαιολόγος αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram ότι έκανε και εκείνος το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. 

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα του στην υποκριτική και έχει αφοσιωθεί στο να βοηθάει τους συμπολίτες του μέσα από το επάγγελμα του νοσηλευτή. Ο Βασίλης Παλαιολόγος έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή του, αφού εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή του εμβολιασμού, ο Βασίλης Παλαιολόγος έγραψε: “Δεν νομίζω ότι θα επιτρέψω σε έναν ιό να με κάνει να νοσήσω. Εξάλλου έχω πολλά να κάνω ακόμα… ας πιούμε στην καινούργια δεκαετία!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!Καλή χρονιά σε όλους!!!”.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο Andro.gr ο Βασίλης Παλαιολόγου είχε αποκαλύψει πώς ασχολήθηκε με τη νοσηλευτική αλλά και πώς μπήκε στη ζωή του η υποκριτική.

“Στις Πανελλήνιες, στο τέλος του Λυκείου, πέρασα στη Νοσηλευτική – ο χώρος της Υγείας με ενδιέφερε πολύ. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σχολής, είχα σκεφτεί να δώσω κατατακτήριες, για να πάω στην Ιατρική.

Όσο όμως προχωρούσα τις σπουδές, συναισθηματικά κάπως με απώθησε αυτή η ιδέα τού να γίνω γιατρός και επέλεξα να είμαι πιο κοντά στον άρρωστο, ως νοσηλευτής.

Τελείωσα λοιπόν τη σχολή και άρχισα να δουλεύω, συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου συνεχίζω μέχρι και σήμερα, στην Εντατική Μονάδα Νεογνών. Είμαι εν ενεργεία νοσηλευτής, δεν σταμάτησα ποτέ.

Τυχαία ήρθε η υποκριτική. Ο αδελφός μου είχε ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και δούλευε στην «Πατρίδα», μια τοπική εφημερίδα του Πύργου και ήθελε να κάνει μια συνέντευξη στον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος ήταν στα μέρη μας εκείνη την περίοδο. Συναντήθηκαν για τη συνέντευξη και πάνω στην κουβέντα, ο αδελφός μου του είπε για μένα, που τότε για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι, έκανα και καμιά φωτογράφιση ή διαφημιστικό.

Τότε μάλιστα είχα κάνει ένα διαφημιστικό για τα σοκολατάκια Baci, η οποία είχε κάνει πάταγο εκείνη την εποχή. Ο Ρήγας κατάλαβε ποιος ήμουν και είπε στον αδελφό μου να πάω να τον βρω, γιατί ετοίμαζε κάτι και με ήθελε. Επρόκειτο για το σίριαλ «Δύο Ξένοι» -έτσι ξεκίνησα”.

Read More

And More