Την ακύρωση του υπόλοιπου προγράμματος των καλοκαιρινών του συναυλιών ανακοίνωσε την Πέμπτη 20 Αυγούστου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Ο αγαπημένος ερμηνευτής, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι μια επίμονη πνευμονία, η οποία τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς το κοινό του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη συνάντησή τους, υποσχόμενος πως θα επιστρέψει σύντομα στις ζωντανές εμφανίσεις.
«Δυστυχώς, μια επίμονη πνευμονία που με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών. Υπόσχομαι ότι θα τα πούμε σύντομα από κοντά σε πλατείες, γήπεδα, φεστιβάλ, θέατρα και στους δρόμους», έγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ανάρτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ