Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η 21χρονη κόρη του στην παρουσίαση του νέου του δίσκου! Όλα όσα έγιναν [pics]

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχει ακολουθήσει τα δικά της βήματα στη ζωή αλλά αυτά δεν απέχουν από την Τέχνη. Με δύο γονείς καλλιτέχνες δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Η 21χρονη Νικολέτα, λοιπόν, σπουδάζει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και όλοι μιλούν για ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι.

Και μπορεί οι γονείς της να είναι διάσημοι αλλά η ίδια είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του μπαμπά της το βράδυ της Τετάρτης. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρουσίασε τη νέα του δισκογραφική δουλειά “Όλα είναι για μας” στην Ακτή Πειραιώς για το εξώφυλλο της οποίας εμπιστεύτηκε την κόρη του.

Το TLIFE συνάντησε την 21χρονη κόρη του τραγουδιστή, ανάμεσα στους καλεσμένους του, να καμαρώνει για το μπαμπά της.

Κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλεια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, άκουσαν όσοι βρέθηκαν στην βραδιά της παρουσίασης. Τον “αιώνιο έφηβο” τραγουδιστή συνόδευσαν επί σκηνής η Νατάσα Μποφίλιου και η Ρίτα Αντωνοπούλου. Οι δύο αγαπημένες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής συμμετέχουν και στον δίσκο.

Με την Ρίτα Αντωνοπούλου

Με την Νατάσα Μποφίλιου

Είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δισκογραφική συνεργασία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Οδυσσέα Ιωάννου και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος, εκτός από τις ενορχηστρώσεις, υπογράφει -για πρώτη φορά- και την παραγωγή του δίσκου και φαίνεται να δίνει το δικό του, διαφορετικό “αέρα” στη νέα δουλειά.
Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Minos EMI.

Οδυσσέας Ιωάννου, Θέμης Καραμουρατίδης, Βασίλης Παπακωσνατντίνου, Μαργαρίτα Μάτσα

Η παρουσίαση του δίσκου έγινε λίγες μόλις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του στην Ακτή παρέα με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Σταρόβα και Μιρέλα Πάχου.

Μιρέλα Πάχου, Γεωργία Νταγάκη

Κράτα το

Read More

And More