Βασίλης Πορφυράκης: Η συγκινητική ανάρτηση για την γιαγιά του που έχει φύγει από τη ζωή

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε σήμερα ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο ταλαντούχος μουσικός που τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την Ματίνα Ματίνα Νικολάου και αυτή την περίοδο συμμετέχουν ως ζευγάρι στο J2US προχώρησε σε μια ανάρτηση αφιερωμένη στη γυναίκα που μεγάλωσε εκείνον και τα αδέρφια του. Ο Βασίλης Πορφυράκης που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία τη μητέρα του, ανέλαβε το βάρος της ευθύνης να γίνει ο “αρχηγός” της οικογένειας από πολύ νωρίς έχοντας ωστόσο πάντα δίπλα του την γιαγιά του η οποία έχει πλέον φύγει από τη ζωή.

Η απώλειά της ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα από τον Βασίλη Πορφυράκη που σήμερα την έφερε στο μυαλό του και αποφάσισε να κοινοποιήσει μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα,

«Είναι το πιο δύσκολο βίωμα η μάνα να χάνει το παιδί … Να λοιπόν μια ηρωίδα πραγματική που άντεξε αυτή την πίεση με πίστη και μεγάλωσε όλα τα παιδιά του παιδιού της με δύναμη ψυχής .. Και αυτή είναι Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ! Μια μάνα με όλη τη σημασία της λέξης Που ο θεός ανήμερα το Αγίου πνεύματος την αντάμειψε παίρνοντας την στην αγκαλιά του… Μου λείπεις γιαγιά .. Σ’ αγαπάω γιαγιά μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Βασίλης Πορφυράκης.

Read More

And More