Βασίλης Πορφυράκης: Ο τραγουδιστής που ανέλαβε μετά τον χαμό της μητέρας του να μεγαλώσει τ’ αδέρφια του, στο Tatiana Live!

Βασίλης Πορφυράκης: Ο τραγουδιστής που ανέλαβε μετά τον χαμό της μητέρας του να μεγαλώσει τ’ αδέρφια του, στο Tatiana Live! | tlife.gr

Ο Βασίλης Πορφυράκης είναι πλέον 30 ετών και καλύτερα από ποτέ. Τον γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο. Γεννήθηκε στην Βέροια και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχει σε εκκλησιαστικές χορωδίες όπου έμαθε να παίζει τρομπέτα. Πέρασε πολύ δύσκολα εφηβικά χρόνια αφού η ζωή του στέρησε πολύ σύντομα την μητέρα του.

Ο ίδιος για να βοηθήσει τα μικρότερα αδέρφια του που κινδύνευαν να μπουν σε ορφανοτροφείο, στα 18 του μόλις χρόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω τους προσωπικούς του στόχους και να εργαστεί σκληρά για να τους προσφέρει το καλύτερο. Σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τις δυσκολίες, τη κατάθλιψη που πέρασε αλλά και για την βοήθεια του ειδικού, πουτον έκανε να πάει παρακάτω.

Δες το βίντεο

READ more