Βασίλης Σαντριάς: Όλα όσα αποκαλύπτει στο TLIFE, ο παίκτης του POL, για την ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του! Video

Ο Βασίλης Σαντριάς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Power Of Love. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να μην βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο σπίτι της αγάπης, φαίνεται όμως πώς ο φτερωτός θεός τον έχει «χτυπήσει» για τα καλά εδώ και αρκετό καιρό, αφού είναι full in love και δεν το κρύβει.

Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, ο Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βαλέρια Ντελντίνοβα, η οποία φυσικά του απάντησε το πολυπόθητο “ναι”! Ο πρώην παίκτης του Power of love μίλησε στο TLIFE έχοντας στο πλευρό την μέλλουσα σύζυγό του, για την ευφάνταστη πρόταση γάμου που της έκανε πριν από δύο μέρες σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων. Γονατιστός και δείχνοντάς της ένα μεγάλο πανό που έλεγε “Marry Me” έκανε την πρόταση γάμου στην όμορφη Βαλέρια!

Δες το βίντεο με την ρομαντική πρόταση γάμου:

Εκείνος ποδοσφαιριστής, εκείνη φοιτήτρια της Νομικής γνωρίστηκαν πριν από λίγα χρόνια. Η χημεία και έλξη εκτυλίχθηκε σε μία όμορφη σχέση, η οποία διακόπηκε λίγο πριν εκείνος εισέλθει στο σπίτι του Power Of Love. Όταν βγήκε από το reality του ΣΚΑΪ, έγινε η επανασύνδεση και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι! Αρχικά ο Βασίλης είχε σκεφτεί να κάνει την πρόταση γάμου σε ένα πλοίο ωστόσο, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, παρουσιάστηκαν κάποια εμπόδια και έτσι κατέληξε στην ρομαντική πρόταση γάμου με το πανό. Στην υλοποίηση της ιδέας είχε βοηθούς τις αδελφές του και τους φίλους του!

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE:

Μπορεί να είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, ωστόσο ο έρωτας τους ήταν θυελλώδης και θα επισφραγιστεί με τους γαμήλιους όρκους τους!

Read More

And More