Βασίλης Σίμος: Το δεύτερο χειρουργείο στον πνεύμονα και η επίσκεψη του Γιάννη Σπαλιάρα στο νοσοκομείο

Όπως σε ενημερώσαμε πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του Survivor, περνάει δύσκολες στιγμές. Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Μαρούσι, καθώς διαγνώστηκε με μια σπασμένη φυσαλίδα του πνεύμονα. Εσπευσμένα, ο γοητευτικός νεαρός οδηγήθηκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα. Όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης ξέφυγε τον αρχικό κίνδυνο, αλλά συνέχισε να νοσηλεύεται με σωλήνα υποστήριξης.

Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, έγραψε χαρακτηριστικά: “Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το αν είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον… θέλω να σας πω, εφόσον μοιράστηκα μαζί σας από την αρχή αυτό που μου συνέβη, ότι ο πνεύμονάς μου δυστυχώς δεν επανέρχεται και θα κάνω άλλη μια επέμβαση, πιθανότητα αύριο το πρωί. Ίσως χρειαστώ αίμα για το χειρουργείο από δύο άτομα. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω…“.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ο Βασίλης, ο οποίος αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και πάνω από όλα με χιούμορ αυτή την περιπέτεια υγείας του, δεν έχει σταματήσει να δέχεται επισκέψεις στο δωμάτιό του. Καλοί του φίλοι τον επισκέπτονται από χθες, προκειμένου να τον δουν από κοντά και να τον στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος δημοσίευσε στα stories του το παρακάτω βίντεο:

Αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του στο Survivor, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο πλευρό του μετά την επέμβαση, ενώ έβγαλε μια selfie μαζί του, την οποία μοιράστηκε με τους followers του σχολιάζοντας: “Αδερφέ μου περαστικά και σιδερένιος. Δεν μασάς εσύ, είσαι δύναμη”.

Εμείς ευχόμαστε στον Βασίλη καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Read More

And More