Βασίλης Σπανούλης: “Η Ολυμπία θέλει και τέταρτο παιδί!”

Ο Βασίλης Σπανούλης, γνωστός και ο Kill Bill του παρκέ, μπορει φέτος να μην αγωνίζεται στο Μουντομπάσκετ (ένα χρόνιο πρόβλημα με το πόδι του στάθηκε η αφορμή να βρεθεί πρόσκαιρα εκτός γηπέδου) αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος στην συνέντευξή του στο People, εννοείται πως παρακολουθεί την Εθνική μας ομάδα εντατικά.

Κατά τα άλλα, πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, και τους τρεις γιους τους και αποκάλυψε πως δεν θα έλεγαν όχι στο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους κι άλλο!

«Όλο το καλοκαίρι, ήμουν με την οικογένειά μου. Τα παιδιά είναι ευλογία. Περάσαμε πολύ όμορφα». Η αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας είναι να παίζουν στο playroom που έχει φτιάξει ο Βασίλης για τα παιδιά, αλλά και η βόλτα στην παιδική χαρά. Έχει αδυναμία στους τρεις γιους του, ενώ, όταν χρειαστεί, γίνεται αυστηρός. Ο Θανάσης είναι πια 4,5 ετών, ο Βασίλης κοντεύει τα 2,5 και ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Δημήτρης, είναι 14 μηνών. «Ευτυχώς, κάνουν πολύ καλή παρέα και δεν τσακώνονται συχνά» λέει. Η πιο πρόσφατη εικόνα οικογενειακής ευτυχίας που του έρχεται στο μυαλό είναι η στιγμή που οι τρεις μικροί Σπανούληδες ανεβαίνουν στο κρεβάτι και τον αγκαλιάζουν. «Όταν ξυπνάω και έρχονται να μου πουν “καλημέρα”, η μέρα μου πάντα ξεκινάει όμορφα» συμπληρώνει χαμογελώντας.

Οικογένεια και μπάσκετ: οι δύο μεγάλες αγάπες του Βασίλη Σπανούλη!
Με την Ολυμπία γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στη Μύκονο και από τότε είναι αχώριστοι. Διαφωνούν συνήθως για θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, αφού η Ολυμπία είναι λίγο πιο ελαστική από τον Βασίλη. Παρότι έχουν κάνει ήδη τρία, επιθυμούν ακόμα ένα. «Βασικά, η Ολυμπία το θέλει ακόμα περισσότερο από μένα, οπότε είναι πιο εύκολο να συμβεί. Μην ξεχνάμε πως οι γυναίκες τραβάνε το μεγαλύτερο φορτίο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, έχει αποκτήσει αληθινούς φίλους, όπως τους κουμπάρους του, Γιώργο Τσιάρα, Νίκο Ζήση και Θοδωρή Παπαλουκά. «Με όλα τα παιδιά από την ομάδα είμαστε μια παρέα» λέει ενώ τα σχέδιά του για το μέλλον περιλαμβάνουν τις μεγάλες του αγάπες: «Αυτή τη στιγμή αγαπάω τόσο πολύ το μπάσκετ, που το μόνο που με νοιάζει είναι να αγωνίζομαι. Μακάρι να έχω την υγεία μου και να βρίσκομαι για πολλά ακόμα χρόνια στο παρκέ».

Read More

And More