Βασίλης Σπανούλης: Οι διακοπές μόλις ξεκίνησαν – Δες τον στην παραλία να παίζει ρακέτες με την κόρη του

Το πιο όμορφο καλοκαίρι για τον Βασίλη Σπανούλη και την οικογένειά του, μόλις ξεκίνησε.  Ο 39χρονος αρχηγός των «ερυθρόλευκων» πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο παρκέ με την απόφασή του να κάνει σε λίγα λεπτά το γύρω των media.

“Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη. Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του, ο Βασίλης Σπανούλης.

Η οικογένεια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Κρήτη, με τον Βασίλη Σπανούλη να απολαμβάνει πλέον τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά του και φυσικά τη γυναίκα της ζωής του, Ολυμπία Χοψονίδου

Η εντυπωσιακή μαμά της showbiz δεν έχασε την ευκαιρία να μαγνητοσκοπήσει τον σύζυγό της μαζί με την μεγάλη τους κόρη, Αμαλία, να παίζουν ρακέτες στην παραλία.

 

Read More

And More