Βασίλης Σπανούλης: Οι καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του, δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του

Τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους ξεκίνησε χθες ο Βασίλης Σπανούλης, δυο μόλις ημέρες αφότου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράστη.

Ο Βασίλης Σπανούλης που όλα αυτά τα χρόνια έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. 

Δυο λοιπόν μέρες μετά την ανακοίνωση αυτής του της απόφασης, ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να ταξιδέψει εκτός Αθηνών με την σύζυγό του Βαλέρια Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του και να σχεδιάσει με ηρεμία τα επόμενα βήματά του.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκε το 2009 με την Ολυμπία Χοψονίδου με πολιτικό γάμο και δυο χρόνια μετά πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει από το 2007. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά τον Θανάση (11 ετών), τον Βασίλη (9 ετών), τον Δημήτρη (8 ετών), την Αιμιλία (6 ετών), την Αναστασία (4 ετών) και την Αλεξάνδρα (1 έτους).

Read More

And More