Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Βραδινή έξοδος με φίλους για το ζευγάρι (pics)

Τι και αν είναι γονείς έξι υπέροχων παιδιών και η μέρα τους είναι γεμάτη είτε από επαγγελματικές είτε από οικογενειακές υποχρεώσεις, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης προσπαθούν τακτικά να βρίσκουν χρόνο και για τους δυο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετρά περίπου 12 χρόνια κοινής πορείας, μιας πορείας πλούσιας από ευτυχισμένες στιγμές, γέλια και πολύ – πολύ έρωτα! Η πρώην Σταρ Ελλάς έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της αφήνοντας πίσω την ενασχόλησή της με το modeling. Ο Θανάσης, ο Βασίλης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία, η Αναστασία και το 8,5 μηνών μωρό τους αποτελούν αστείρευτη πηγή χαράς για το ζευγάρι.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τους γνώριμους ρυθμούς τους, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν μία βραδινή έξοδο μαζί με τους φίλους τους. Όλοι μαζί απόλαυσαν το δείπνο τους, με το πρώην μοντέλο να απαθανατίζει και να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή τους. Από το πλευρό τους, δεν θα μπορούσε να λείπει και η 8,5 μηνών κορούλα τους, η οποία κοιμόταν στο καρότσι δίπλα τους.

Δες φωτογραφίες:

Σύσσωμη η παρέα χάρηκε τη βραδιά της!

Read More

And More