Βασίλης Σπανούλης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την μητέρα του, Γεωργία – Φωτογραφίες

Στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον Βασίλη Σπανούλη να απολαμβάνει τις βόλτες μου μαζί με την μητέρα του. 

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, βρέθηκε μαζί με την μητέρα του Γεωργία στο κέντρο της πρωτεύουσας και απόλαυσαν μια ήρεμη βόλτα με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Άλλωστε ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του προς εκείνη η οποία φροντίζει να είναι πάντα δίπλα του και να τον στηρίζει, τόσο εκείνον όσο και όλη την οικογένειά του.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η Ολυμπία Χοψονίδου όταν είχε ερωτηθεί για την πεθερά της είχε μιλήσει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς την ως έναν άνθρωπο άγιο.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδο του Βασίλη Σπανούλη με την μητέρα του.

Φωτογραφίες: NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Read More

And More