Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Με επιστολή απαντά σε όσους έμπλεξαν το όνομά του στο καρτέλ κοκαΐνης του Κολωνακίου

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Με επιστολή απαντά σε όσους έμπλεξαν το όνομά του στο καρτέλ κοκαΐνης του Κολωνακίου | tlife.gr

Το σκάνδαλο των ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο έχει γίνειτο νούμερο ένα θέμα συζήτησης. Χθες, άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα όσων είναι μπλεγμένοι στο καρτλε κοκαίνης κοκαΐνης του Κολωνακίου. 27 άτομα θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες τον Μάιο και ανάμεσά τους είναι και πρόσωπα από την showbiz. Με επιστολή μέσω του δικηγόρου του απάντησε ένα από τα πρόσωπα που σύμφωνα με δημοσιεύμα ήταν ανάμεσα στους κατηγορούμενους. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απάντησε στον πρωτοσέλιδο εφημερίδαας που φιλοξένησε ρεπορτάζ με τίτλο «Όλα τα ονόματα στο κύκλωμα της κόκας» και είχε και το δικό του στη λίστα.

Ο επιχειρηματίας -που γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από την σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου- ξεκαθάρισε ότι το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση δεν είναι εκείνος αλλά πρόκειται για συνωνυμία.

Αναφέρει στην επιστολή του, που έστειλε στα media η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ειρήνη Λιοφάγου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου. Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.»

READ more