Βασίλης Τσιάρτας: Η μητέρα και η αδελφή του τού «γυρνούν» την πλάτη μετά την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας βάζει υποψηφιότητα με το κόμμα «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη για τις επερχόμενες εκλογές.

Η μητέρα του και η αδελφή του με επιστολή τους που δημοσιεύτηκε στον τοπικό ιστότοπο της Βέροιας, anepikairos.gr, αποστασιοποιούνται πλήρως από τις πολιτικές πεποιθήσεις του Βασίλη Τσιάρτα και διευκρινίζουν πως οι πεποιθήσεις τους ουδέποτε ήταν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές» διαχωρίζοντας τη θέση τους απ’ τον Βασίλη Τσιάρτα.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής στην επιστολή:

Αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου.

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Δες παρακάτω την επιστολή:

Read More

And More