Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι; Τι απαντά ο ίδιος

Όπως όλα δείχνουν, οι περιπέτειες για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας, Βασίλη Τσιάρτα φαίνεται πως συνεχίζονται. Το 2018, ο Βασίλης Τσιάρτας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, ο οποίος αφορά πολυτελές τριώροφο οίκημά του, το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι και του ανήκει την τελευταία 20ετία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και τη Βάσω Παλαιού, στο εν λόγω ακίνητο μπήκε για ακόμη μια φορά στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Ο Βασίλης Τσιάρτας που θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αγόρασε το εν λόγω ακίνητο το 2001, την περίοδο που επέστρεψε από τη Σεβίλλη και αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι, ότι το οίκημα αυτό πήρε την τελική του μορφή, την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα, το 2004.

Αντιδρώντας στη σχετική είδηση, ο Βασίλης Τσιάρτας σε ανάρτησή του αναφέρει ότι έχει προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες και αναμένει, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, να σταματήσει η διαδικασία.

«Φυσικά και έχω κάνει τις ενέργειές μου και περιμένω να δικαιωθώ ξανά» ήταν η απάντησή του.

Αυτή τη φορά, η τιμή πρώτης προσφοράς για την πολυτελή μεζονέτα έχει αυξηθεί στο 1.815.000 ευρώ. Το εν λόγω οίκημα βγήκε σε πλειστηριασμό για πρώτη φορά στις 19 Δεκεμβρίου του 2018, χωρίς αποτέλεσμα αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής με ενέργειες που έκανε κατάφερε να το σώσει. Ωστόσο στις 27 Φεβρουαρίου του 2019 ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός, ο οποίος κατέληξε επίσης άγονος. 

Τρία χρόνια μετά, στις 9 Νοεμβρίου του 2022 είχε προγραμματιστεί ακόμη ένας πλειστηριασμός, ωστόσο τον Οκτώβριο του 2022 είχε εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση υπέρ του.

Read More

And More