Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυσε από τα λόγια της συζύγου του – “Ο Βασίλης με στήριξε με γενναιότητα” (βίντεο)

Τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας στο πλατό του “Ενώπιος Ενωπιω”ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε στο δημοσιογράφο για την αγάπη του στο θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό.

“Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν τρία χρόνια ήμουν αφιερωμένος στη δουλειά. Όταν έφτασα όμως στα 47 μου χρόνια συνειδητοποίησα ότι έκανα διακοπές τρεις μέρες μόνο και κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω κάτι και για τον εαυτό μου” απάντησε σε ερώτηση αν κρατά ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής ζωής και της δουλειάς του.

Η σύζυγος του ηθοποιού Λίνα Πρίντζου μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε τον… πραγματικό λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν στη Βενετία. To ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βενετία έχοντας κοντά του μόνο 20 φίλους.

“Όλο αυτό ξεκίνησε από μια… απόγνωση γιατί εγώ του ειπα ότι θα παντρευτώ στα Γιάννενα και θα ακούς 3 μέρες τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει το γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός είναι ο λόγος που παντρευτήκαμε στη Βενετία. Ήταν ωραίο βέβαια αλλά για αυτό έγινε. Για να γλιτώσει ο Βασίλης το τριήμερο γλέντι.” είπε η Λίνα και συνέχισε “Αγαπάμε την αρμονία και την ελευθερία. Έχουμε μεγάλη ελευθερία. Δεν έχουμε ανησυχίες. Ο Βασίλης δεν μπορεί τις συγκρούσεις. Φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ήρεμα”.

Στη συνέχεια η Λίνα μίλησε για το πόσο της συμπαραστάθηκε ο Βασίλης, στο θάνατο της μητέρας της.

“Βιώσαμε ένα μεγάλο πένθος. Την απώλεια της μαμάς μου και εκεί ο Βασίλης με στήριξε  με μια γενναιότητα που δεν την περίμενα. Την στήριξε και με στήριξε. Θυμάμαι είμασταν με τον αδελφό μου στο νοσοκομείο ξενυχτισμένοι και ερχόταν μέσα ο Βασίλης και έμπαινε μέσα ο ήλιος! Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Αι Βασίλης. Του εύχομαι  να μην αλλάξει τίποτα να είναι αυτός που είναι και να είναι υγιής” είπε η Λίνα και τα μάτια του ηθοποιού, γέμισαν δάκρυα.

Δες το βίντεο

Mετά όμως μίλησε και ο Βασίλης για τη γυναίκα της ζωής του.

“Δυο χρόνια πριν τη γνωρίσω έγραψα ένα σενάριο όπου ο πρωταγωνιστής ερωτεύτηκε την ταμία της τράπεζας που πήγε να ληστέψει. Κάπως έτσι έγινε και στη ζωή μου. Την γνώρισα ως υπάλληλο τραπέζης εγώ ως πελάτης. Εκεί τα βρήκαμε και ξεκινήσαμε ένα ταξίδι που κρατάει 10 χρόνια. Η Λίνα είναι.., ξωτικό, Είναι συλλεκτική. Τσακωνόμαστε και σε λίγο το ξεχνάει. Είναι καλοσυνάτ”ος άνθρωπος. Το ότι περνάν τα χρόνια και δεν σκεφτόμαστε το χρόνο που είμαστε μαζί, είναι σημαντικό”… είπε για την αγαπημένη του Λίνα 

Read More

And More