Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η ξεχωριστή σχέση με τη σύζυγό του και η απώλεια που τον στιγμάτισε

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τον οποίο η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου χαρακτήρισε σε βίντεο που έπαιξε για εκείνον στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ως τον “δικό της Άγιο Βασίλη φορτωμένο με δώρα ψυχής” μιλά στην εφημερίδα Realnews με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη ενώ  εξομολογείται και μια απώλεια που τον στιγμάτισε.

Δε μπορώ να μην ξεκινήσω την κουβέντα μας από την υπέροχη Λίνα που βγήκε για πρώτη φορά να μιλήσει για εσένα στο “Ενώπιος Ενωπίω” και σε χαρακτήρισε τον δικό της Άγιο Βασίλη.

Ήταν μεγάλη η έκπληξη που ένιωσα όταν βγήκε το βίντεό της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου βρέθηκα καλεσμένος. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ, δε μου το είχε πει και ήταν τεράστια η έκπληξη αλλά και η χαρά μου φυσικά. Όπως και η συγκίνησή μου, όπως είδατε όλοι. Μοιραζόμαστε μια γλυκιά ζωή, έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο όσα νιώθουμε, αλλά δημοσίως εκείνη το έκανε πρώτη φορά! Είχα μουδιάσει, θέλω να σου πω. Δεν ήξερα ποιοι θα μιλήσουν και όταν είδα τη Λίνα, δε το πίστευα. Ήταν υπέροχο δώρο.

Πρόδωσε και ένα μυστικό σας στο βίντεο αυτό. Παντρευτήκατε στη Βενετία, προκειμένου να γλιτώσεις το τριήμερο γλέντι που θα έκανε αν ο γάμος γινόταν στην Αετοράχη, στα Γιάννενα.

Όλα τα πρόδωσε…. και έτσι γκρεμίστηκε ο μύθος για τον γάμο στη Βενετία. Καλύτερα όμως γιατί κάποιοι θα πίστεψαν πως την ψωνίσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε τον γάμο εκεί. Πάντως ήταν υπέροχο όλο το σκηνικό.

Πες μου τι αγαπάς και τι σε τρελαίνει στη Λίνα..

Θα σου πω τι αγαπώ σε εκείνη γιατί έρχονται άγιες μέρες. Λατρεύω τα καλοσυνάτα μάτια της και τον τρόπο που σκέφτεται και βοηθά όλο τον κόσμο, τη μεγάλη της καρδιά, τη μοναδικότητά της. Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς τόσο ξεχωριστό και συναρπαστικό ταίρι όπως η Λίνα και αισθάνομαι αληθινά τυχερός που την έχω.

Στο ίδιο βίντεο η Λίνα είπε πως είσαι ταγμένος στην αισιοδοξία και στο φως. Είσαι αισιόδοξος;

Πάντα, ακόμα και στις πιο δύσκολες και άγριες στιγμές αναζητώ το φως και προχωρώ σε αυτό.

Το δικό του φως είχε στη ζωή σου ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου, που έφυγε νωρίς…

Ήταν το alter ego μου ο Βαγγελάκης. Φίλος καρδιάς εδώ και 25 χρόνια. Μεγάλο ταλέντο, αγωνιζόταν για τους αδύναμους και ήταν ένας επαναστάτης με ουσία. Δε θα ξεπεράσω ποτέ την απώλειά του. Ήταν ένα “ακριβό” πλάσμα.

Read More

And More