Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Η συγκλονιστική στιγμή που σώζουν ένα κουταβάκι πεταμένο στα σκουπίδια – Βίντεο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, μένουν στο Βόλο και χθες πήγαν για να εμβολιαστούν. Ωστόσο γυρίζοντας στο σπίτι τους και ταΐζοντας τα αδέσποτα στο δρόμο, άκουσαν το κλάμα από ένα μικρό σκυλάκι μέσα στον κάδο των σκουπιδιών!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπήκε μέσα στα σκουπίδια και άρχισε να τα πετάει έξω για να βρει το σκυλάκι! Ταραγμένοι και οι δυο βρήκαν το σκυλάκι που ήταν πανέμορφο και η Λίνα συγκινημένη άρχισε να του μιλάει και να του λέει ότι θα το πάρουν σπίτι τους.

“Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γιαυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????” έγραψε ο ηθοποιός κάτω από το βίντεο με την διάσωση 

Το βίντεο συγκλονιστικό

Η σύζυγός του έγραψε: “Λίγο εξω απο την Αργαλαστη στο Πηλιο μετα τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα ακουσα ενα αδύναμο κλαμα μέσα απο τον καδο! Μας περίμενε μια ψυχη τρομοκρατημένη αλλα πανέμορφη και σίγουρα πολυ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χερια ασταματητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας..#saveadog #saveapuppy #luckypuppy #dogslife #itsmylife”

Read More

And More