Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι ζημιές στο σπίτι του μετά την έκρηξη στη Συγγρού – «Θα μπορούσαμε να μη ζούμε»

Σοκ έχει προκαλέσει η έκρηξη που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/1. Μάλιστα, απέναντι από το κτίριο όπου έγινε η έκρηξη είναι το σπίτι που μένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Μάλιστα, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook αναφέρεται στα όσα ακολούθησαν της έκρηξης στη Συγγρού, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως «ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούμε».

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίνα Πρίντζου, μετά την έκρηξη στη Συγγρού.

 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στα Instagram Stories του από τις ζημιές που προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη στο απέναντι κτίριο από το διαμέρισμά του και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο που κοιμάται με τη σύζυγό του.

 

Read More

And More