Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Στην Επίδαυρο μαζί με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου! [pics]

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που όμως αποφεύγουν τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Λίνα Πρίντζου, οι οποίοι τον Ιούνιο συμπλήρωσαν πέντε χρόνια γάμου. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, καθώς δεν θέλει να δίνει τροφή για σχόλια.

Πρόσφατα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου βρέθηκαν στην Επίδαυρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την Ορέστεια, τη μοναδική σωζόμενη τριλογία του αρχαίου δράματος. Το ζευγάρι λατρεύει το θέατρο, συνεπώς δεν θα μπορούσε να χάσει αυτή την παράσταση. Δεδομένου ότι το χειμώνα ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, δεν υπήρχε χρόνος για να παρακολουθήσουν άλλες παραστάσεις, έτσι τώρα ήταν η ιδανική ευκαιρία.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά την είσοδο του στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Φορώντας κόκκινα γυαλιά ηλίου οι δυο τους πόζαραν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More