Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Στην θεατρική πρεμιέρα της συζύγου του!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Λίνα Πρίντζου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε θεατρικές βραδιές. Το ζευγάρι αγαπάει το θέατρο και φροντίζει να βλέπει πολλές παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μέχρι σήμερα, είχαμε συνηθίσει επίσης την σύζυγο του ηθοποιού να βρίσκεται σε όλες τις πρεμιέρες του -και όχι μόνο- για να τον στηρίξει. Αυτή τη φορά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε στο “Θέατρον” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” για να απολαύσει την σύζυγό του στην παράσταση “Ο Εμίλ και οι Ντετέκτιβ”. Η Λίνα Πρίντζου μετά τη σχέση της με τον ηθοποιό, που σίγουρα ενίσχυσε την αγάπη της για το θέατρο, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να ασχοληθεί με την υποκριτική. Φέτος, την βλέπουμε να συμμετέχει στην μεγαλύτερη παιδική παραγωγή των τελευταίων ετών από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα.



Ο Εμίλ και η παρέα του, σύμβολα της αθωότητας και της ανυπότακτης παιδικής δύναμης, σε μία τρυφερή και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους. Ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα παιδικά βιβλία του μεγάλου Γερμανού συγγραφέα Έριχ Καίστνερ, που τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Τη φανταστική αυτή περιπέτεια διασκευάζει υποδειγματικά η Μιμή Ντενίση. Η ευρηματική σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη μαζί με το εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Λουδάρο, τη Ναταλία Δραγούμη, τη Νεφέλη Ορφανού, τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, στο ρόλο του Εμίλ, τον Γιώργο Μακρή και 8 ακόμα ηθοποιούς που συνθέτουν ένα υπέροχο “μπουλούκι” παιδιών του δρόμου, καθώς και τα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή δημιουργούν ένα γοητευτικό, τρυφερό σύνολο.

Read More

And More