Βασίλης Ζούλιας: Η μαγευτική παρουσίαση της Συλλογής Υψηλής Ραπτικής για τη στήριξη των σκοπών της Elpida Youth

Η μαγευτική παρουσίαση της Συλλογής Υψηλής Ραπτικής του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια για τον Χειμώνα 2022-2023 πραγματοποιήθηκε στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Λαιμού συγκινημένη ευχαρίστησε στην έναρξη της επίδειξης τον σχεδιαστή και όλους τους παριστάμενους εκ μέρους και της Προέδρου του Σωματείου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη: « Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε σήμερα το βράδυ να στηρίξετε την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά μας!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους της Προέδρου μας, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλους και φυσικά στον κύριο Βασίλη Ζούλια για όλα όσα έκανε σήμερα για την ΕΛΠΙΔΑ».

Οι παριστάμενοι εντυπωσιάστηκαν από την μοναδική ατμόσφαιρα, τις κομψές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και τα πρωτότυπα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου με έμπνευση από την αρχαιότητα.

Μαριάννα Λαιμού, Βασίλης Ζούλιας, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Περικλής Κονδυλάτος

Arianna Rockefeller, Μαριάννα Λαιμού, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν πέντε από τα χιλιάδες  αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αληθινοί μαχητές της ζωής, εμφανίστηκαν μπροστά στο κοινό, κρατώντας από το χέρι την κυρία Μαριάννα Λαιμού, για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.

Η Πρόεδρος του ELPIDA Youth Μαριάννα Λαιμού, η Α’ Αντιπρόεδρος του ELPIDA Youth Αλεξία Αντσακλή μαζί με μέλη του ΔΣ της ΕΛΠΙΔΑΣ και του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ και μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ, με τα παιδιά και τους Βασίλη Ζούλια και Περικλή Κονδυλάτο

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Συλλογή Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για τον Χειμώνα 2022-2023 ήταν αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο, φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς και μετάξι και ήταν εμπνευσμένη από τις περιγραφές του διάσημου συγγραφέα Truman Capote για τις μούσες της υψηλής κοινωνίας της δεκαετίας του 1950. Special guest ήταν η Arianna Rockefeller, εγγονή της Peggy και του David Rockefeller, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του David Rockefeller Fund.

Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, Μαριάννα Λαιμού, Τόνια Φουσέκη

 

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν η Α’ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Αλεξία Αντσακλή – Βαρδινογιάννη, η Γενική Γραμματέας της ΕΛΠΙΔΑΣ κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Advisory Committee του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρίες Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου, Μελίνα Δασκαλάκη, Ζέττα Αντσακλή, Ρίτα Πικρού-Μωραΐτακη, τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth Έμιλυ Βαφειά, Τόνια Βασιλοπούλου καθώς και μέλη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» που έδωσαν το «παρών» για να στηρίξουν τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Μαριάννα Λαιμού

 

Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Αμέσως μετά ακολούθησε cocktail στο Dionysos Zonars.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκ μέρους του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» στην κυρία Τόνια Φουσέκη και την Athens Xclusive Designers Week για τη διοργάνωση και στις κυρίες Μπουμπού, Έλενα και Φαίη Μπαρμπαλιά για την ευγενική παραχώρηση του κτιρίου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της εν λόγω εκδήλωσης.

Τέλος, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Υπουργείο Πολιτισμού και τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, τον Δήμο Αθηναίων και τη Δημοτική Αστυνομία Αθηναίων.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Σημειώνεται ότι η αποστολή του ELPIDA Youth, μιας Επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, είναι η ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 από μια ομάδα νέων ηλικιακά μελών της ΕΛΠΙΔΑΣ που φιλοδοξούν να χτίσουν πάνω στο ισχυρό όραμά της με καινούργιες ιδέες και δράσεις αλλά πάντα με την ίδια αγάπη για τα παιδιά και τις οικογένειές του.

Read More

And More