Βασίλης Ζούλιας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος εθισμένος στο σεξ»

Τον Βασίλη Ζούλια συνάντησε η κάμερα του “Πρωινού” σε βραδινή έξοδό του.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη η εκδίκαση της οποίας ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα αλλά και σε όσα πρόσφατα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καθαρά σε επαγγελματική βάση. Από την παράστασή του “Απατεώνες και τζέντλεμαν” είχα πάρει και το βραβείο κοινού για τα κοστούμια. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Σίγουρα θα είναι ταλαιπωρημένος με αυτό που του συμβαίνει. Ελπίζω να έχει μια κάποιου είδους αφύπνιση και να μπορέσει να δει το έγκλημα που έχει διαπράξει. 

Πρέπει να υπάρχει πρόληψη και θεραπεία για να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους πράξεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης – το έχω ξαναπεί – για μένα είναι ένας άνθρωπος καθαρά εθισμένος στο σεξ με ότι αυτό εμπεριέχει. Καταστροφικές συνέπειες. Ο Πέτρος έχει ήδη μπει στις φυλακές» ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε πως τα άτομα άνω των 15 δεν θεωρούνται παιδιά και η σεξουαλική πράξη μαζί τους δεν είναι ποινικό αδίκημα, ο Βασίλης Ζούλιας δήλωσε:  «Το ακούω και μου βγαίνει καπνός από τα αυτιά. Κάποιος είναι παιδί μέχρι τα 17 και ανήλικος»

Read More

And More