Βασίλης Ζούλιας: Οι κυρίες της showbiz στην παρουσίαση του αρώματός του [pics]

Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Υπηρετώντας τις ανάγκες της γυναικείας φύσης, ο γνωστός σχεδιαστής παρουσιάζει κάθε σεζόν μοναδικές και προσεγμένες – ως την τελευταία λεπτομέρεια – δημιουργίες, που σίγουρα όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν στην ντουλάπα τους. Το ανεξίτηλο ταλέντο του αναδεικνύει την θηλυκότητα και την κομψότητα κάθε μιας από εμάς.

Πριν λίγο καιρό, ο Βασίλης Ζούλιας λάνσαρε το πρώτο γυναικείο άρωμά του και το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο ατελιέ του η παρουσίαση του. Πρόκειται για ένα άρωμα με δροσερές νότες λουλουδιών σε συνδυασμό με αυτή του βατόμουρου. Ειδικότερα, στην κορυφή του αρώματος υπάρχουν τα άνθη πορτοκαλιάς και η ίριδα, στην καρδιά η βιολέτα και το βατόμουρο και στην βάση ο μόσχος και η βανίλια. Η συσκευασία είναι τόσο ξεχωριστή όσο και η μυρωδιά του αρώματος, ενώ το μπουκάλι κοσμεί ο χαρακτηριστικός καρό φιόγκος του αγαπημένου σχεδιαστή.

Οι κυρίες της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο κατάστημα του σπουδαίου σχεδιαστή στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μυρίσουν το ξεχωριστό άρωμα και φυσικά να τον στηρίξουν σε ακόμα ένα ξεκίνημα. Μεταξύ αυτών η Σάσα Σταμάτη αλλά και η Δωροθέα Μερκούρη.

Δες φωτογραφίες:

Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη, Δωροθέα Μερκούρη, Βασίλης Ζούλιας, Έστερ Μαστρογιάννη

Μαίρη Φιξ, Μαρία Λεμονιά, Βασίλης Ζούλιας

Δωροθέα Μερκούρη, Σάσα Σταμάτη, Έστερ Μαστρογιάννη, Αναστασία Περάκη

Ο Βασίλης Ζούλιας κρατώντας το νέο του άρωμα

 

Read More

And More