Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένας χρόνος από τον θάνατό της – Στη Μεγάλη Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. Ο πρίγκιπας Χάρι, ο πολυαγαπημένος της εγγονός επέστρεψε στο Λονδίνο για να παραστεί σε τελετή που διοργανώθηκε από τη φιλανθρωπική οργάνωση WellChild που βοηθά στην υποστήριξη των βαρέως ασθενών παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Η επίσκεψη του στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ετήσια εκδήλωση ήταν ένα σόλο ταξίδι, καθώς η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά Άρτσι Χάρισον, 4 ετών, και η Λίλιμπετ Νταϊάνα, 2, παρέμειναν στην Καλιφόρνια. 

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της τελετής, ο Χάρι έβγαλε έναν λόγο υπενθυμίζοντας στο κοινό, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα βραβεία του περασμένου έτους καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε την ίδια μέρα. «Θα ήταν το πρώτο άτομο που θα επέμενε να έρθω να είμαι μαζί σας όλους αντί να πάω κοντά της. Και γι’ αυτό ακριβώς ξέρω, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ότι μας βλέπει όλους απόψε, χαρούμενη που είμαστε μαζί που συνεχίζουμε να προβάλλουμε μια τόσο απίστευτη κοινότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More