Βασίλισσα Ελισάβετ: Έτσι αντιδρά στη τηλεοπτική συνέντευξη των πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσπαθεί να κλέψει τη δόξα από τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, αφού την ημέρα που έχουν προγραμματίσει να δώσουν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι, εκείνη θα απευθύνει διάγγελμα στον Βρετανικό λαό.

Η Βασίλισσα λόγω κορονοϊού δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Κοινοπολιτεία στις 8 Μαρτίου ούτε και στην λειτουργία στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Όμως δεν θα περάσει έτσι αυτή η επέτειος. Όπως ανακοινώθηκε η Ελισάβετ στις 7 Μαρτίου θα απευθύνει διάγγελμα στον Βρετανικό λαό το οποίο θα μεταδοθεί από το BBC One.

Το διάγγελμα θα δουν οι Βρετανοί και όλος ο κόσμος λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα.

Μάλιστα, εκτός από το διάγγελμα της Βασίλισσας ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ και η Σόφι θα πάρουν μέρος σε εκπομπή της Ανίτα Ράνι προκειμένου να δείξουν την ενότητα της βασιλικής οικογένειας.

Την ίδια ώρα γίνεται ένας πόλεμος μεταξύ των τηλεοπτικών δικτύων για το ποιο κανάλι στην Βρετανία θα δείξει την συνέντευξη του Harry και της Meghan. Επικρατέστερο θεωρείται το ITV. Όπως και να έχει αποσπάσματα από την συνέντευξη θα παίξουν και μέσω διαδικτύου σε ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Newsit

Read More

And More