Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας [vid]

Τέλος στην ανησυχία και τα σενάρια περί διαδοχής μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε έβαλε την Κυριακή η βασίλισσα Ελισάβετ. Μπορεί να μην κατάφερε να παραστεί λόγω κρυολογήματος στην χριστουγεννιάτικη και πρωτοχρονιάτικη λειτουργία, αλλά βρέθηκε στην εκκλησία με τον 95χρονο πρίγκιπα Φίλιππο.

Φορώντας μπλε πανωφόρι και καπέλο, η βασίλισσα έφθασε με τον σύζυγό της, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Sandrigham της ανατολικής Αγγλίας, και φυσικά τράβηξε πάνω της όλα τα φλας. Μαζί της ήταν ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton, οι γονείς της Kate και η αδελφή της Pippa Middleton.

Η αλήθεια είναι πως η βασίλισσα Ελισάβετ περνά κατά παράδοση τις εορταστικές περιόδους στην εξοχική της κατοικία, αλλά αυτήν τη φορά, η περιπέτεια υγείας που πέρασε μετέθεσε όλα τα σχέδια της βασιλικής οικογένειας.

Η ασθένειά της την ανάγκασε να χάσει για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία απογοητεύοντας έτσι ένα πλήθος πολιτών που είχαν συρρεύσει εκεί για να δουν την βασιλική οικογένεια ενώ στη συνέχεια δεν παρέστη ούτε στην πρωτοχρονιάτικη καθώς δεν είχε ακόμη αναρρώσει. Τώρα όμως έκανε δυναμικό comeback και είναι έτοιμη να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα!

Read More

And More