Βασίλισσα Ελισάβετ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της πριγκίπισσας Άννας – «Πέρασα με την μητέρα μου τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της»

Η μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Πριγκίπισσα Άννα έτρεφε τεράστια αδυναμία στη μητέρα της και το πένθος της είναι τεράστιο.

Μάλιστα, ήταν εκείνη που συνόδευσε την μητέρα της από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο στην τελευταία πτήση της Βασίλισσας. Ήταν όμως και εκείνη που πέρασε μαζί της τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της…

Χθες Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα Άννα μοιράστηκε μια τρυφερή ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού για την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η τρυφερή ανακοίνωση της μοναχοκόρης της βασίλισσας

«Ήμουν τυχερή που πέρασα τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μου μητέρας μαζί της. Ήταν τιμή και προνόμιο να την συνοδεύσω στο τελευταίο της ταξίδι. Το να γίνω μάρτυρας της αγάπης και του σεβασμού από τόσους πολλούς σε αυτά τα ταξίδια που με έκανε να νιώσω ταπεινή αλλά και χαρούμενη.

Θα έχουμε να μοιραστούμε όλοι μοναδικές αναμνήσεις. Ευχαριστώ το κάθε έναν που μοιράζεται μαζί μας την αίσθηση της απώλειάς μας. Μας υπενθυμίζει πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της και η συνεισφορά της στην εθνική μας ταυτότητα τόσο που την θεωρούσαμε δεδομένη.

Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την κατανόηση στον αγαπημένο μου αδερφό Κάρολο ο οποίος αποδέχθηκε τις ευθύνες του Μονάρχη. Στην μητέρα μου, την Βασίλισσα, σ’ ευχαριστώ».

 

Read More

And More