Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια: Οι διακοπές στην Ελλάδα, το ιδιαίτερο στυλ και η ξεχωριστή γκαρνταρόμπα!

Πιστή στο ραντεβού που δίνει κάθε χρόνο με την Ελλάδα φαίνεται να είναι και φέτος η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πανέμορφη γαλαζοαίματη αναμένεται να έρθει μέσα στον επόμενο μήνα στην Κυλλήνη, με τόπο διαμονής πολυτελέστατο θέρετρο της περιοχής. Θα φτάσει με το ιδιωτικό αεροπλάνο της και, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της, θα τη συνοδεύει μεγάλος αριθμός ανδρών της ασφαλείας της.

Σύμφωνα με την Espresso η βασίλισσα, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Χουσεΐν, οι πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα και ο πρίγκιπας Χασέμ δεν πρόκειται να μείνουν στιγμή μόνοι, αλλά στις δραστηριότητές τους θα τους συνοδεύουν οι προσωπικοί τους φρουροί, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μέτρα ασφαλείας τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα. Τη βασιλική οικογένεια θα ακολουθούν σαράντα μάγειρες, οι οποίοι θα επιμελούνται τα φαγητά και τα σνακ, ενώ θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δοκιμάζουν οτιδήποτε περνάει από το τραπέζι τους.

Έλεγχοι

Πενήντα βατραχάνθρωποι θα κάνουν ελέγχους στη θάλασσα πριν και κατά τη διάρκεια του μπάνιου της Ράνια και των βασιλικών γόνων στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, ελικόπτερα θα πετούν πάνω από την περιοχή για προληπτικούς λόγους. Μεγάλος αριθμός ανδρών θα ελέγχει διαρκώς την ξηρά και μάλιστα, όπως μας λένε καλά πληροφορημένες πηγές, προτού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας κατεβούν στην παραλία, φρουροί θα έχουν φροντίσει να έχουν φύγει όλοι οι υπόλοιποι λουόμενοι, ώστε να μπορούν να κολυμπήσουν και να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους ανενόχλητοι.

Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Ράνια ακολουθεί τη μόδα και σε κάθε εμφάνισή της θέλει να είναι άψογη. Ετσι, θα ήταν αδύνατο να μην την ακολουθήσουν στο ταξίδι της οι προσωπικοί στιλίστες της, κομμωτές και μακιγιέρ, ενώ αναμένονται και πολλές βαλίτσες με ακριβές δημιουργίες για τις βραδινές εμφανίσεις της, και άνετα αλλά με επώνυμη υπογραφή σπορ ρούχα για τις υπόλοιπες ώρες.

Σε ένα από τα φιλανθρωπικά της έργα

Τα φιλοδωρήματα
Η βασίλισσα, ως αναγνώριση στους ανθρώπους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, θα βάζει πολύ βαθιά το ντελικάτο χέρι της στην τσέπη, καθώς τα φιλοδωρήματα που μοιράζει συνήθως ανέρχονται στα 100 ευρώ στον καθένα. Ωστόσο, όσοι την έχουν γνωρίσει από κοντά έχουν να λένε ότι πρόκειται για μια απλή και χαμηλών τόνων γυναίκα, η οποία όμως πρέπει να ακολουθεί το πρωτόκολλο που επιβάλλει το παλάτι.

To ιδιαίτερο στυλ της βασίλισσας Ράνιας

Η βασίλισσα Ράνια, έχει ψηφιστεί μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και όχι άδικα. Συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes” κι έχει την εμφάνιση σταρ του Χόλυγουντ. Ψηφίστηκε ως η τρίτη πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό “Ηarper΄s & Queen”, φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα περιοδικών μόδας ως fashion icon, γράφει βιβλία για παιδιά, έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προάσπιση των δικαιωμάτων της γυναίκας και στην πρόσβαση των παιδιών στην εκπαίδευση, έχει δημιουργήσει μια μακρά λίστα φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για το ιδιαίτερο και σικάτο στυλ της. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει ψηφιστεί από τις πιο καλοντυμένες από διάφορα περιοδικά.

Για παράδειγμα το 2008 ήταν στις 10 πιο καλοντυμένες σύμφωνα με τη Vogue

Θέμα φυσικά έχει αποτελέσει και κάποια από τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από το στυλ των μαλλιών της βασίλισσας Ράνιας. Η συγκεκριμένη είναι η μόνιμη hair stylist της Hillury Clinton.

Oι άνθρωποι που ασχολούνται με την γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις της βασίλισσας είναι άπειροι και φυσικά οι καλύτεροι!

Δες κάποιες από τις εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων

Read More

And More