Βάσω Γουλιελμάκη για την κόρη της: «Μου σχολίασε ότι είμαι η πιο ταλαντούχα μαμά του κόσμου, με ανέβασε στα ουράνια»

Τη Βάσω Γουλιελμάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και η δημοσιογράφος, Φωτεινή Λασπά λίγο πριν την θεατρική της πρεμιέρα για την παράσταση «Απολυμένη».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της που βρίσκεται στην Αμερική για σπουδές, αλλά και τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της.

«Η τελευταία ευτυχισμένη, πολύ δυνατή στιγμή που έζησα, ήταν το πρωί, που διάβασα ένα σχόλιο της κόρης μου. Ανέβασα ένα τρέιλερ από την παράσταση και σχολίασε, “είσαι η πιο ταλαντούχα μαμά του κόσμου”. Με κάνει να ανεβαίνω στα ουράνια η κόρη μου. Σίγουρα η καθημερινότητα, από τότε που έφυγε, είναι πολύ πιο εύκολη γιατί έχω λιγότερες ευθύνες στο μυαλό μου» είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

«Όταν έφυγε η κόρη μου και έμεινα μόνη μου, είπα στον εαυτό μου, “τώρα κάνε ό,τι δεν έκανες” και επίσης, να ξοδέψω και κάτι παραπάνω για μένα… Δεν απολαμβάνω τη μοναχικότητα γιατί την έχω όποτε θέλω. Έχω μεγαλώσει και με κόσμο, έχω άλλα 8 αδέλφια. Δε ζήσαμε ποτέ όλοι μαζί γιατί έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές ηλικίας. Η οικογένειά μου είναι η ασφάλειά μου, είναι πάνω από όλα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, για τη συντροφικότητα στη ζωή της, η Βάσω Γουλιελμάκη είπε, «Υπάρχει άνθρωπος που δε θέλει να έχει ένα χάδι, ένα άγγιγμα; Αυτό που θέλω από έναν σύντροφο είναι να είναι άνθρωπος καταρχήν, να είναι δίπλα μου στα εύκολα και τα δύσκολα. Να κρατάω ένα χέρι και να πω, “πάμε”»

Read More

And More